Sydsjællands første EEsystem

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er Energy Enhancement System (EES)?

Energy Enhancement System (EES) er teknologi, der skaber et forbedret energifelt. EE-systemet genererer flere bioaktive forstærkende energifelter, inklusive "skalære bølger." Det genererer morfogene energifelter, der fremmer overordnet velvære.

Skalar Bølger har altid eksisteret. De er velkendte inden for astrofysik, geologi og hydrodynamik. En skalar bølge er kendt som en femte dimensionel ikke-lineær bølge. Tredje Dimensionelle naturlove binder ikke skalar bølgen. Således fungerer skalar bølger på en selv henvisnings- og selvgenererende måde. De er ubegrænsede og i stand til at passere gennem fast stof. Når den menneskelige krop går ind i et skalært bølgefelt, bliver individets elektromagnetiske felt stimuleret. Dette katalyserer sind/kropskomplekset til at vende tilbage til en mere optimal tilstand. Celler i den menneskelige krop, når de fungerer på deres maksimale sundhedspotentiale, har en ladning på mellem 70-90 millivolt. De ikke-lineære (Scalar) bølger bevæger sig gennem kroppens matrix via de krystallinske strukturer i hver celle. Disse krystallinske strukturer er i stand til at holde en ladning. Denne ladning begynder processen med at øge cellens millivolt område og cellulære regenerering. Efterhånden som cellerne oplades, begynder eventuelle toksiner i cellen at blive frigivet fra cellen.

Denne teknologi giver os det ultimative brændstof til vores kroppe, forbedrer cirkulationen, iltningen og øger cellulær energi. På dette niveau kan kroppen forynge og genoprette sin sundhed og balance.

Energy Enhancement System skaber et unikt Zero-Point Field (ZPF) af energi i rummet, som er fyldt med ikke-lineære skalar bølger.

Nulpunktsfeltet er også kendt som en potentiel hvirvel. Albert Einstein betegnede "Nulpunktet" som en tilstand af perfekt resonans, der indeholder alle frekvenserne, hvilket svarer til den samtidige tilstedeværelse og fravær af alle muligheder. Med andre ord har denne energi potentiale til at blive produktet af den vibration/intention, vi placerer i den.

Skalar Bølger fremmer heling og regenerering, fordi de opererer ved et frekvensområde, der svarer til Schumann-resonanserne, som eksperter siger, hjælper dig med at slappe af, hele hurtigere og præstere bedre i dit daglige liv. Skalar Bølgeenergi kan forbedre det endokrine, immun- og nervesystem, uanset individets trossystemer.

Nogle fordele:

 • Øger cellulært næringsstofoptagelse og cellulært affald/toksin eliminering.
 • Øger energi og øger tilstande af bevidsthed og kreativitet.
 • Styrker kemiske bindinger i DNA, hvilket gør det mere modstandsdygtigt over for skader.
 • Øger mentalt fokus.
 • Skaber en effekt som et antidepressivt middel ved direkte at ændre neuron transmitterens bevægelse.
 • Balancerer chakraerne og spirituel bevidsthed.
Kilde: https://www.theenergyroom.org/post/what-is-the-energy-enhancement-system

2. Hvad er effekten af ophold i energifeltet?

      Kroppen bliver i stand til at genoprette ubalancer.


 • Din cellulære næringsstofoptagelse øges og kroppen udrenser.
 • Din blodcirkulation, iltning og din cellulære energi øges, ligesom din energi generelt forbedres.
 • Styrkning af de kemiske bindinger i dit DNA, så det er mere modstandsdygtigt over for skader.
 • Øgning af dit mentale fokus.
 • En antidepressiv effekt ved direkte at ændre neurotransmitternes bevægelse.
 • Forbedring af din søvn.
 • Lindring af svære smerter.
 • Igangsætning af hurtigere postkirurgisk heling.
 • Forbedring af nedsat syn og hørelse.

            Lyt til disse fantastiske beretninger

3. Hvor længe skal man opholde sig i energifeltet?

Det er meget individuelt hvornår man begynder at mærke de gavnlige virkninger. Mange mærker det allerede første gang de har opholdt sig i feltet, andre først på et senere tidspunkt. En enkeltsession hos os varer 2 timer, da det er det anbefalede minimum du bør opholde dig i energifeltet. 

Vil du have størst mulig effekt, hurtigst muligt - vil nattesessioner være at foretrække. Man kan ikke få for meget sund energi, så - mange timer mens man sover er optimalt. Energierne akkumuleres i kroppen over tid, så jo længere tid du sammenlagt opholder dig i feltet, jo større effekt. 

Og så anbefales det at man opholder sig i feltet regelmæssigt, gerne 1 til 2 gange om ugen.