Sydsjællands første EEsystem

Persondatapolitik, Vilkår & Betingelser

Persondatapolitik

Quantum Energy Healing Aps (QEH) er ansvarlig for og indsamler personlige oplysninger som navn, telefonnummer, adresse og e-mail, når du handler hos os eller skriver dig op til vores nyhedsbreve.

Opbevaring og deling af oplysninger

Vi indsamler og opbevarer disse personlige oplysninger udelukkende for at kunne servicere de bookninger der foretages. Personoplysningerne (navn, mail og evt. tlf. nummer) deles i begrænset omfang med regnskabsprogrammet "E-conomic" og programmet "Geckobooking", hvorfra vi udskriver nyhedsbreve, som du til enhver tid kan afmelde nederst i hver mail. Disse databehandlere overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine oplysninger videregives under ingen omstændigheder til tredjemand, uden dit samtykke.

Cookies

Vi indsamler ikke informationer om klienter til tredjemand. Dog indsamler vi informationer gennem cookies i anonymiseret form. De bruges til at føre demografiske og bruger relaterede statistikker. Informationer benyttes udelukkende til at optimere hjemmesidens funktioner, og indsamlingen af informationen er anonym.

Sletning af personoplysninger

Du kan til enhver tid afmelde og lukke din konto hos os – enten i forbindelse med modtagelse af nyhedsbrev, hvor der er en afmeldings mulighed i bunden af mailen – eller ved at lukke din konto via dine kontooplysninger i log-in sektionen. Du kan også kontakte os direkte på kontakt@qeh.dk.

Ønsker du at læse mere om persondata eller har klager angående ovennævnte kan du henvende dig til Datatilsynet.dk. Persondatapolitik opdateret den 1. august 2023.

Afbestillings- og refusions politik


Tidsbestilling

Du bestiller tid gennem vores bookingsystem. Er der specielle forhold der skal tages hensyn til, kan du evt. ringe og forhøre først. Tidsbestilling er nødvendig – det er ikke muligt at komme uanmeldt.

Betaling 

Betaling foregår online i forbindelse med booking. 

Vi tager imod Dankort Visa/Dankort og Mastercard 

Du har mulighed for at annullere din booking indtil 24 timer før, hvorefter din betaling tilbageføres til det benyttede kort.

Klippekort og måneds abonnement købes online og refunderes ikke. Kortene knyttes til din konto i forbindelse med købet og kan straks benyttes. Når du booker, vil systemet automatisk trække de bookede timer fra dit klippekort eller abonnement, og du kan følge dine bookinger på din konto.

Klippekort er gyldige i 3 måneder og kan deles med andre.

Måneds abonnement er personligt og kan kun benyttes af dig.

Abonnementer

Har du tegnet abonnement med automatisk trækning, skal du huske at opdatere hvis du får nyt betalingskort.

Første betaling trækkes i forbindelse med indgåelse af aftalen – herefter trækkes prisen for abonnementet automatisk 2 dage før ny abonnements periode starter.

Du skifter betalingskort ved at logge ind på din konto og trykke på "Klik her for at se dine klippekort / abonnementer" Bemærk – en opsigelse af betalings kortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement.

Ønsker du at holde pause med abonnementet, skal aftalen blot opsiges via din konto. Du kan efterfølgende, vælge at købe et nyt abonnement med det samme og sætte den ønskede startdato under købet.

Bemærk – en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement.

Der fremsendes kvittering på e-mail ved:

  • indgåelse af aftale

  • ved automatisk trækning

  • ved fejlet trækning

  • ved ændring af betalingskort

  • ved opsigelse af abonnement

Ændring /afbestilling

Opstår der noget uventet, så du må melde afbud mindre end 24 timer før din bookede tid, så finder vi en ny tid til dig.
I så fald kontakt os på tlf. 6055 1739. Tilbagebetaling kan forekomme i særlige tilfælde.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til bookingsystemet, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@qeh.dk eller på tlf. 6055 1739.