Sydsjællands første EEsystem

Sådan foregår en session

Når du ankommer til centret tager vi imod dig og viser dig til rette. I energi rummet har vi 10 behagelige recliner stole og 7 boksmadrasser, som du frit kan vælge imellem. Der står glas og en beholder med renset vand, og vi har øjenmasker og ørepropper som du kan benytte, hvis du har brug for at kunne lukke lys og lyde helt ude, for at kunne slappe ordentligt af. 

Vi har tæpper og puder til fri afbenyttelse, men du er også velkommen til at medbringe din egen pude og tæppe. Vi vil sætte pris på at du undlader at have sko på i energirummet, så medbring også gerne varme sokker eller hjemmesko, 

Når du har fundet din plads og gjort dig det behageligt, skal du bare slappe af og lade kroppen tage imod energierne. Du skal helst have lukkede øjne for at spare på dit energi forbrug, og dermed få fuldt udbytte af opholdet. Hvis man bruger synssansen optager den 65% af hjernens kapacitet, og overordnet skabes 80 % af alle sanseindtryk vi får, gennem synet.  

Energifeltet understøtter din krop og dens proces til naturligt at regenerere sig selv. Det er din krop der gør alt arbejdet. Kroppen heler bedst og hurtigst når den sover. Det mest effektive udbytte af opholdet får du derfor, hvis du falder i søvn undervejs eller kommer ind i en dyb afslappet tilstand. I denne tilstand har kroppen mulighed for at genskabe sin egen balance.

Nogle besøgende mærker intet mens de opholder sig i energifeltet, andre beretter om forskellige typer af aktivitet i kroppen, såsom varme eller kulde, og mange fortæller at de mærker en prikkende fornemmelse, ofte der hvor de plejer at have smerter. Hvordan det vil være for dig kan vi derfor ikke sige noget om. Kroppen ved selv, hvad den skal prioritere at tage fat på, så derfor kan du ikke nødvendigvis mærke nogen virkning eller forskel i kroppen, til at begynde med.

Det man ved er, at energifeltet som noget af det første sætter gang i en udrensning i kroppen. Så efter en session vil du sandsynligvis mærke virkningerne af denne afgiftning, såsom hovedpine og/eller mavekneb. Vi anbefaler derfor at du drikker rigeligt med vand både før, under og efter opholdet. Dvs. meget mere end du normalt indtager.

For at hjælpe med at lette afgiftnings-processen har Dr. Sandra Michael, opfinderen af EESystem, nogle vigtige råd, som blandt andet er at tage et kar- eller fodbad, med havsalt og natron indenfor de første 24 timer efter din session.  

Det anbefales at du holder din kost så basisk og ren som muligt, ved at spise masser af grøntsager og frugt. Derudover anbefales det at drikke vand med citronsaft, urtete eller kokosvand. Og så er det en god ide at holde dig væk fra dehydrerende drikkevarer som alkohol og koffein, indtil du er fuldt hydreret igen.

Da kroppen som nævnt bedst tager imod energierne i afslappet tilstand, har vi sat 1 session til at vare 2 timer, så du får tid nok til at nå at slappe helt af. 

Vil du have størst mulig effekt, hurtigst muligt - vil nattesessioner være at foretrække. Man kan ikke få for meget af sund energi, så - mange timer mens man sover er optimalt. Energierne akkumuleres i kroppen over tid, så jo længere tid du sammenlagt opholder dig i feltet, jo større effekt.

Har din krop mange og/eller alvorlige udfordringer den slås med, vil vi bestemt anbefale dig at kigge på muligheden for nattesessioner. En kombination af dagssessioner og nattesessioner kunne evt. være en løsning.

Energifeltet dannes hos os af 24 EES units, som er placeret med 6 stk. i hvert hjørne. Hvis du er nysgerrig efter at vide hvordan feltet helt præcist dannes og virker, er der en fremragende video der forklarer det her.